A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassunk. RészletekRendben

Csigalépcső Fotóstudió bérlés Bérelhető fotóstudió Fényképész műterem Kiwi Art and Photography Studio Kiwi Art and Photography Studio Kiwi Art and Photography Studio Bérelhető fotóstúdió Kiwi Art and Photography Studio Kiwi Art and Photography Studio Kiwi Art and Photography Studio Kiwi Art and Photography Studio Bérelhető fotóstudió Bérelhető fotóstudió Bérelhető fotóstudió Kiwi Art and Photography Studio Kiwi Art and Photography Studio

Bemutatkozás

Szeretettel várjuk Stúdiónkban, de mielőtt felkeresne minket feltétlenül jelentkezzen be telefonon, vagy e-mailben. Sokszor vagyunk külső helyszínen vagy a műterem éppen foglalt.

+3620-3967256, +3630-4502794, studiokiwiart@mail.com

Egy rövid önéletrajz

(Születtem 1994, Budapest)

2000 - 2008 Árpád Fejedelem Általános Iskola, Üllő

2009 - 2014 Képző- és Iparművészeti Szakközépiskola, Festő szak, Budapest

2015 - Magyar Képzőművészeti Egyetem, Festő szak, Budapest

2016 - 2018 Kapos Felnőttképző, Fotográfus és fotótermék-kereskedő

"Bárhol vagyok, és bármit csinálok, festményeket látok. Látom a fogalmakat, gondolatokat, embereket és helyeket, amik mind a  fejemben lévő képet alakítják, amit majd meg fogok festeni. Néhány ötlet csírázni kezd, amit majd idővel meg kell festeni.
 
Mielőtt elkezdem a vázlatot, és mielőtt bármilyen jelet ejtenék, a festmény már létrejött a fejemben, de a kihívás az, hogy az ötlet, hogyan kel életre. Néha csatákat kell érte vívni, ahogyan az ötlet erősödik és kialakul, a munka folyik.
Tudatosan festő vagyok. Minden érintés a vásznon elengedhetetlen. Azonban sokszor ösztönös ahogy egy festményt kidolgozok. Sokszor, amit csinálok, azért teszem mert érzem, hogy úgy jó. Minden amit festek vizuálisan akarja kifejezni egy aspektusát a nagyon pozitív "élet értelmének".
Szeretek mindent, ami a festészet, az általános értelemben vett szabad teremtő erőt, ahogy a festék megsimogatja a vásznat. Szeretek festeni."

Szállítás és Garancia | Adatvédelmi nyilatkozat | Gyakori kérdések | Partnereink | Kapcsolat | Oldaltérkép