A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassunk. RészletekRendben

Csigalépcső Fotóstudió bérlés Bérelhető fotóstudió Fényképész műterem Kiwi Art and Photography Studio Kiwi Art and Photography Studio Kiwi Art and Photography Studio Bérelhető fotóstúdió Kiwi Art and Photography Studio Kiwi Art and Photography Studio Kiwi Art and Photography Studio Kiwi Art and Photography Studio Bérelhető fotóstudió Bérelhető fotóstudió Bérelhető fotóstudió Kiwi Art and Photography Studio Kiwi Art and Photography Studio

Bemutatkozás

Szeretettel várjuk Stúdiónkban, de mielőtt felkeresne minket feltétlenül jelentkezzen be telefonon, vagy e-mailben. Sokszor vagyunk külső helyszínen vagy a műterem éppen foglalt.

+3620-3967256, +3630-4502794, studiokiwiart@mail.com

Egy rövid önéletrajz

(Születtem 1963, Budapest)

Soha nem vettem részt fotós-, vagy akár egyéb művész képzésben vagy oktatásban, a családom egy teljes művészi „sivatag” volt-, egy hagyományos magyar család tele munkásokkal, eladókkal, könyvelőkkel, mérnökökkel, és akik ezek közül egyikhez sem értettek- üzletemberekkel.

Hosszú fényképészeti múlttal-, több évtizedes tapasztalattal rendelkezem, mivel tíz éves koromban kaptam az első fényképezőgépemet. De nem hiszem, hogy ez szükséges, mert ez az egyike azon kevés szakmáknak, ahol a munka önmagáért beszél.

Kamaszkorban kipróbáltam jópár különböző kamerát, bár mindegyik eléggé egyszerű volt. Nem készítettem túl sok fotót, de eleget ahhoz, hogy a 36 expozíció tekercs időről időre megteljen.

Az évek során fejlődött, alakult ki a mai stílusom, de még ma is minden felvételemből tanulok valami újat, vagy kipróbálok valami mást. Érdeklődésem a fotózás iránt sokáig hobbi szintű volt , de az utóbbi időben, a fényképezés egyre inkább egy szenvedély lett számomra. A saját stúdiónk megnyitása lehetőséget ad arra, hogy az általam mostanában legkedveltebb területen dolgozhassak, a portréfényképezésben.

Az igazi kihívás egy embert ábrázoló képen meg lehet-e jeleníteni olyan tulajdonságokat, amit egyébként szemmel nem látható. Hogyan tudom vizuális eszközökkel a belső tulajdonságokat megmutatni.

A portréfotózás az ember személyiségének megragadásáról szól.

A portrét néző számára nemcsak valakinek a felismerhető fényképét kell látnia. A képnek tartalmaznia kell a hangulatot, a személyiséget és a karaktert, lehetővé téve a néző számára, hogy következtetéseket vonjon le a portré személyéről.

 

Galéria

Szaniszló Tibor fotográfus, tulajdonos
Szent Péter Bazilika, Vatikán. (fotó: Szaniszló Tibor)
Erdély. (fotó: Szaniszló Tibor)
Tavasz Angliában. (fotó: Szaniszló Tibor)
Côte d'Azur, Franciaország. (fotó: Szaniszló Tibor)
Velence, Olaszország. (fotó: Szaniszló Tibor)
Toszkána, Olaszország. (fotó: Szaniszló Tibor)
Magyar trikolor. (fotó: Szaniszló Tibor)
Jaguar. (fotó: Szaniszló Tibor)
Keresztek hegye, Litvánia. (fotó: Szaniszló Tibor)
Szállítás és Garancia | Adatvédelmi nyilatkozat | Gyakori kérdések | Partnereink | Kapcsolat | Oldaltérkép